Nieuwsflits

Met Going Global naar Ethiopië

geplaatst op: 26-10-2010
Overal in de school heb je het kunnen zien, bij de jaaropening ging het er al over: er komt ook dit jaar een Going Global-project; De Nassau organiseert dit nieuwe project in samenwerking met de stichting Edukans.
Voor het schooljaar 2010-2011 staat het prachtige en bijzondere land Ethiopië centraal, gelegen in de hoorn van Afrika. Het is een land vol tegenstellingen en helaas ook vol ongelijkheid en armoede.
Daar ligt voor ons een geweldige uitdaging: onderwijs is de brug naar een beter leven, maar hoe krijgen we de kinderen in dat arme land in de schoolbanken? JIJ kunt daar aan bijdragen!
Ben je geïnteresseerd? Zou jij als ambassadeur en reporter namens Edukans en De Nassau naar Ethiopië willen reizen? Solliciteer hier dan naar!
Stuur je sollicitatiebrief vóór 5 november op, gericht aan de heer Feringa ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Geef duidelijk aan wat je motivatie is en waarom jij jezelf geschikt vindt. Daarna nemen we contact met je op en misschien gaan we met jou verder in het sollicitatietraject.
Heel veel succes, wij en vooral de schooljeugd in Ethiopië rekenen op je!

Extra foto's