Nieuwsflits

Nieuw talent

geplaatst op: 23-05-2011
Selma Bentaleb uit m3d is, vanwege haar geweldige inzet tijdens haar stage, talent van de maand april geworden. Selma heeft tijdens de stageweek in maart 4 dagen stage gelopen bij Panos in Breda.
Haar stagebegeleidster, mevrouw Krajenbrink, nomineerde Selma en schreef over haar het volgende:
Selma heeft de afgelopen 4 dagen bij ons bedrijf stage gelopen en ik kan u zeggen dat wij nog nooit hebben meegemaakt dat een meisje van 14 jaar vanaf de eerste dag in een vreemd bedrijf zich zo goed weet te redden.

De omgang met collega's en klanten gaat op een heel natuurlijke spontane manier en met haar vriendelijke voorkomen heeft ze bij ons ieders hart gestolen. Het is niet alleen dat Selma uitermate vriendelijk is, ook ziet zij heel goed wat voor werkzaamheden er gedaan moeten worden. Je hoeft de dingen maar één keer uit te leggen en ze gaat verder haar gang.

Behalve heel veel werken zorgt Selma er ook voor dat zij op tijd de nodige rust neemt. Het is niet zo dat ze dan maar gaat zitten, nee ze pakt een kopje thee en haar stagepapieren en gaat hiermee aan de slag.

Selma heeft ons de afgelopen dagen enorm goed geholpen, het was drukker dan we hadden verwacht in de zaak en bovendien nam ze een heleboel "vrolijkheid" mee. Wij zouden in de toekomst erg blij zijn met een medewerkster als Selma en zij is een voorbeeld voor andere stagiaires.