Nieuwsflits

Pleun en Myrthe gaan naar Oeganda

geplaatst op: 13-02-2012
Op 22 februari, in de vakantie, stappen Myrthe van Alphen en Pleun Janssens op het vliegtuig naar Oeganda. Ze hebben in de bijeenkomsten bij Edukans, de organisator van de reis, al gehoord waar ze naar toe gaan en wat ze daar te wachten staat. Geen luxe hotelbedden en eten dat wel heel erg anders is dan thuis… Geen vakantiereis, beslist niet!
Pleun en Myrthe zullen veel reizen en lange dagen maken. Ze zullen vreselijke verhalen horen en verschrikkelijke dingen zien. Dat zal zwaar zijn, maar ze weten dat het zo moet gaan. Hoe kunnen ze ons anders vertellen hoe nodig het is dat wij helpen met onze acties? Het wordt een heftige reis, maar een heel belangrijke, voor hen en voor ons.
Meiden, we wensen jullie een veilige en zinvolle reis. We denken aan jullie en natuurlijk kijken we elke dag op http://denassau.inactievooredukans.nl/ om te zien waar jullie zijn en hoe het met jullie gaat. Maak foto’s, schrijf verslagen, maak een film en laat het ons allemaal zien. Dan komen wij in actie op 12 april, op de Going Globaldag en ’s avonds op de Nassau Revue, samen met jullie!

Alle leerlingen, docenten en medewerkers van De Nassau

Extra foto's