Nieuwsflits

Nassauweek 2012

geplaatst op: 02-04-2012
Schoolexamens en repetities
In de week van 26 t/m 30 maart waren er geen reguliere lessen. Voor de eindexamenleerlingen van vwo, havo en mavo stonden er mondelinge schoolexamens op het programma; sommigen van hen hadden practicum natuurkunde en/of scheikunde. De leerlingen van havo-4, vwo-4 en vwo-5 kregen in die week schoolexamens en repetities.

Activiteiten voor de onderbouw
De onderbouwleerlingen hadden in de Nassauweek geen huiswerk. Zij gingen op excursie, hadden een sportdag, culturele activiteiten of een project. De organiserende docenten hadden een veelvoud van wisselende activiteiten voorbereid, waar door de ruim 900 onderbouwers enthousiast aan mee werd gewerkt. Voor de M3-leerlingen bijvoorbeeld was er het jaarlijks terugkerende project in het kader van hun loopbaanoriëntatie. Zoals de afgelopen twee jaar was ook de slagdag voor de tweede klassen een groot succes. Goede verhalen hoorden we ook van de deelnemers aan de sportdagen, de excursie biologie, het project Lagerhuis en het filmproject.

Vervolg
Het zou te ver voeren in deze nieuwsflits uitgebreid verslag te doen van alle activiteiten; de foto’s geven ook al een aardige indruk van de week. We zullen goed met elkaar moeten kijken of we volgend schooljaar de Nassauweek op dezelfde manier willen opzetten. Voorlopig genieten we nog na van de vele leuke en nuttige dingen die leerlingen hebben meegemaakt.

Extra foto's