Nieuwsflits

Dag 2012, welkom 2013 Voorbeeld frames

geplaatst op: 21-12-2012
‘So this is Christmas and what have you done, another year over and a new one just begun’. Dat zong John Lennon zo’n veertig jaar geleden. Het einde van een jaar doet altijd terugkijken en 2012 wás een uitstekend jaar voor een terugblik.

Nieuwbouw
De verbouwing van de locatie RW ging van start en de contouren van de nieuwe vleugel zijn zichtbaar. We werken aan een nieuwe kantine, nieuwe leslokalen en een auditorium. Op de locatie PK maken we al gebruik van de fitnessruimte in de nieuwe kelderverdieping.

Geslaagde leerlingen
Driehonderd Nassau'ers gingen met een diploma de wijde wereld in en alle tto'ers slaagden voor het International Baccalaureate (IB). Op onze mavo slaagde 94%, op de havo 88% en op het vwo slaagde voor de tweede achtereenvolgende maal 96 % van de examenkandidaten.

Nieuwe leerlingen, nieuw programma
In augustus ontvingen we 341 eersteklassers. We zijn dit jaar in de vwo-/havoklassen van start gegaan met de Nassau Academie. De leerlingen zijn enthousiast over de minors.

Goede beoordeling
En dan was er nog het onderzoek van de Volkskrant. Dat wees uit dat De Nassau in onze regio de hoogste toegevoegde waarde biedt aan leerlingen van de havo en het vwo: deze afdelingen scoorden de cijfers 9,0 en 8,5. We kregen de hoogste waardering van alle scholen in Breda.

Welkom 2013
Op naar een nieuw kalenderjaar. We gaan ons best doen om het komend jaar weer net zo succesvol te laten zijn. Tot dan wensen we iedereen twee goede weken toe met een sprankelend kerstfeest.