Nieuwsflits

Record aantal bezoekers

geplaatst op: 25-02-2013
Vanaf een uur of acht meldden zich afgelopen zaterdag in de gebouwen RW en PK van De Nassau steeds meer medewerkers en leerlingen. Er waren volop voorbereidende activiteiten in de lokalen, er klonk muziek, er werd geoefend bij de gym. Iedereen stond ruim voor tienen klaar voor de ontvangst van de leerlingen van de basisschool die voor de spannende keuze staan: wat wordt mijn middelbare school?
Je kan die keuze relativeren, want er zijn gelukkig geen slechte scholen in Breda. Maar wat is nou die school die het beste bij je past....... Met die vraag worstelt elk kind van groep 8. En wat is er dan beter om naar de scholen zelf toe te gaan en de sfeer te ervaren. En daarom was ook iedereen aanwezig en is het geweldig dat er zoveel Nassauleerlingen waren die onze gasten een rondleiding gaven door de school. Een betere ingang is er niet, je kreeg informatie uit de eerste hand.
Dat er intussen aan een prachtig gebouw wordt gewerkt, gaf in ’t geheel geen overlast. Iedereen kon nu zien hoe de nieuwbouw al opschiet, en waar de fantasie tekortschoot waren er impressies om het plaatje van de nabije toekomst concreet te maken.
Tegenwoordig wordt op een aantal scholen geloot. En als je dan eindelijk hebt besloten naar welke school je wil, dan is uitgeloot worden niet leuk. Gelukkig hebben wij altijd alle leerlingen die De Nassau als hun favoriet hebben gekozen, kunnen plaatsen
Op 12 en 13 maart zullen we zien wie van deze belangstellenden zich definitief melden voor onze tto, vwo, havo en mavo. We kijken uit naar het moment waarop we de nieuwe Nassau'ers aan het begin van volgend schooljaar zullen ontvangen in een schitterend gebouw met een prachtige kantine.
Voor diegenen die tijdens de Open Dag de school niet konden bezoeken, is er maandag 25 februari vanaf 19.30 uur een extra informatieavond in het gebouw aan de De la Reyweg.

Extra foto's