Nieuwsflits

Mijn zoon gaat ook naar De Nassau

geplaatst op: 02-02-2014
De sfeer op de Open Dag van De Nassau was weer goed. Het was druk, vanaf het begintijdstip tot het laatste moment. En ze inspireerden ons, al die nieuwsgierige leerlingen uit groep 8 en groep 7. De belangstelling voor de minors was groot en ze waren geïnteresseerd in wat er in de vaklokalen werd getoond.

De ontmoetingen van oudere docenten met oud-leerlingen die hun kinderen weer graag op De Nassau hun opleiding zien doen, gingen gepaard met opmerkingen als 'Wat leuk, u werkt hier nog steeds? Ik zag ook mijnheer De Pender nog en van meneer Speetjens heb ik nog Frans gehad.'

De bezoekers waren onder de indruk van de nieuwbouw en de plannen voor de verbouwing van het gebouw aan de Paul Krugerlaan. Ook nu weer bewees het auditorium zijn waarde. Om het uur werd waren ouders en kinderen welkom voor een voorlichtingsronde en werden zij op de hoogte gesteld van datgene wat De Nassau te bieden heeft.

De meeste en grootste complimenten waren voor alle rondleiders, die de gasten - onder wie soms broers, zussen of vrienden - naar alle belangrijke ruimtes brachten. Er waren er veel en ze liepen de benen uit hun lijf om iedereen hun Nassau te laten zien.

Extra foto's