Nieuwsflits

AWESOME

geplaatst op: 07-07-2014
Alle tto'ers geslaagd voor IB

Terwijl iedereen zaterdag nerveus voor de TV zat in afwachting van de kwartfinalewedstrijd van het Nederlandse team, zaten 21
tto-leerlingen van De Nassau in spanning over de uitslag van hun IB-examens. Alle leerlingen deden mee op het hoogst haalbare niveau en alle leerlingen zijn geslaagd. Een geweldige prestatie.

Naast het “gewone” programma voor het vwo-diploma hebben deze leerlingen in de vierde, vijfde en zesde klas van het vwo veel extra werk verricht voor hun IB-certificaat voor Language A, language and Literature. Ze schreven literaire essays, zwoegden om voor de deadline hun written tasks af te krijgen, zweetten peentjes voor hun zware individuele mondelingen en waren niet te beroerd om in de meivakantie nog twee schriftelijke examens af te leggen. Uiteindelijk wierp dit de zo bekende vruchten af en krijgen zij tijdens een feestelijke uitreiking op vrijdag 19 september 2014 hun certificaten.

Bo, Kai Lin, Matthijs, Lindsey, Manon, Pleun, Laura, Sem, nog een keer Laura, Iris, Inge, Nadia, Nora, Jasmin, Floor, Ilanne, Anouk, Dennis, Youri, Bas en Ruby: van harte gefeliciteerd. Awesome!