Nieuwsflits

Derde plaats voor De Nassau bij het Stedelijk Debat 2015

geplaatst op: 05-06-2015
Afgelopen donderdag vond op het Newman College het zesde Bredaasch scholierendebat plaats. Het debatteam van De Nassau bestond uit Maurits Godthelp, Isabel Raymakers, Myrthe Keijl, Tom Limpers en Eline Gründemann uit vwo 5 en havo 4.

Onder leiding van gespreksleider Jeroen Bruijns debatteerden leerlingen van het Stedelijk Gymnasium, Markenhage College, Graaf Engelbrecht, Mencia de Mendoza Lyceum, Newman College en De Nassau in verschillende rondes over actuele en grappige stellingen.
Na twee keer in de finale te hebben gestaan zonder winst wist het team van het Newman College eindelijk de hoofdprijs in de wacht te slepen. Ze veroverden de felbegeerde beker en mogen op bezoek bij Matthijs van Nieuwkerk bij DWDD. De Nassau eindigde op een mooie derde plaats.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag waarop gedebatteerd werd op hoog niveau, maar ook veel gelachen kon worden.

Ben je geïnteresseerd in de actualiteit en geef je graag je mening? Meld je dan aan bij dhr. Huijben voor het debatteam van De Nassau en wellicht neem jij aankomend schooljaar ook deel aan een debatwedstrijd.

Extra foto's