Nieuwsflits

Winnende T-shirt voor Malawi

geplaatst op: 06-02-2009
Perrine van Uden uit vwo-4c won met haar ontwerp de wedstrijd Design your own T-shirt, een wedstrijd van stichting KOP uit Breda. Dit ontwerp laat zij drukken op T-shirts in de maten S, M en L, die zij verkoopt in het kader van de actie voor Malawi. Zo’n T-shirt kost 15 euro en kan per e-mail besteld worden bij Perrine. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Op 18 februari vertrekken Perrine en Lisa Graumans naar Malawi om onderwijsprojecten te bezoeken. Zij trekken onder begeleiding van stichting Edukans samen met collega-ambassadeurs van andere Nederlandse middelbare scholen een week lang door Malawi. Voor die onderwijsprojecten is veel geld nodig en de eerste actie van voor Going Global is de verkoop van het T-shirt van Perrine. Natuurlijk komen er dit jaar meer acties, want er moet nog veel geld worden opgehaald.
Intussen houdt Lisa een website bij, http://ggmalawi.waarbenjij.nu, waar alle informatie over Malawi in woord en beeld bekeken kan worden. De twee meiden uit ons vwo hebben al van alles gedaan om zich voor te bereiden op het bezoek. Tijdens speciale voorlichtingsbijeenkomsten worden alle ins en outs van de reis naar Malawi besproken.
Over enkele weken is het zover, dan vertrekken Perrine en Lisa. Natuurlijk kunnen jullie alles over hun ervaringen lezen op de website van Lisa en op de website van www.edukans.nl .

Extra foto's