Nieuwsflits

NassauLAN

geplaatst op: 13-02-2009
Ieder jaar organiseert de Nassau een uniek evenement, waar leerlingen uit alle klassen met veel plezier aan deelnemen en waar ze ook veel sociale contacten opdoen: de nassauLAN.

De nassauLAN is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij ruim honderd leerlingen twee dagen lang de aula bezetten met beeldschermen en spelcomputers. De sfeer is altijd erg goed; leerlingen uit alle leerjaren en van alle afdelingen hebben opeens duidelijk iets gemeen: hun passie voor computerspelletjes. Ook leraren brengen vaak enkele tussenuren op de LAN door.
Ieder jaar laat de nassauLAN zien dat de gamer anders is dan het stereotype van de eenzame nerd op het zolderkamertje. Bij gamen geldt immers dezelfde regel als bij uitgaan: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.”

Vanaf donderdagavond kunnen leerlingen die zich ingeschreven hebben, hun apparatuur al afleveren, van 19:00 tot 20:00 uur. Vrijdag gaan de deuren open om 8:00 uur, om 22.00 uur moet iedereen afsluiten. Zaterdag beginnen we weer om 8:00 uur; het evenement is definitief afgelopen om 15:00 uur. Gedurende beide nachten wordt de op school achtergelaten apparatuur bewaakt.

Extra foto's