Nieuwsflits

De Nassau verslaat alle scholen

geplaatst op: 09-02-2017
Het is niet de eerste keer dat De Nassau zich de slimste school van West-Brabant mag noemen. Het gaat niet over de leerlingen, maar over het personeel. Maar liefst 36 scholen hadden zich ingeschreven voor de scholenquiz. Voor deze onderlinge krachtmeting vaardigt elke school een team van vijf personen af, die allen op dezelfde school moeten werken.

De Nassau won de titel 'Slimste school van West-Brabant' al vier keer. Afgelopen woensdag was in Oosterhout de spannende finaleavond en klopten wij de titelverdediger Markenhage met vier punten verschil en met negen punten minder werd het Mencia derde. De winnaarsbeker was voor ons.

Grote lof voor het team, dat dit keer bestond uit Erik Marcus, Mitchell Krijnen, Peter Melissen, Lars Fasen en Job Vissenberg. Al in de eerste ronde, de plaatjesronde, deelde De Nassau een harde klap uit. Tien verschillende haaien moesten worden herkend en jawel...Job Vissenberg -what's in a name- wist ze allemaal. De drie volgende rondes gingen goed, toen werd het even spannend in ronde vijf en zes, maar de muziekronde was de opmaat tot de zege! PROFICIAT!

De wisselbeker staat in het biologielokaal van Job Vissenberg. En mocht iemand geïnteresseerd zijn.....hij weet echt alles over haaien.