Nieuwsflits

Nassau’s got talent!

geplaatst op: 10-04-2009
Deze maand zijn maar liefst drie leerlingen verkozen tot Peekaatje van de maand! Drie ‘kanjers’ uit mavo-4, Drik den Dekker (M4d), Freek Elshout (M4d) en Nick Gooyers (M4e), hebben laten zien dat hobby en schoolprestaties hand in hand kunnen gaan. Gemeenschappelijke interesse, leren door te doen en teamspirit bleken dé sleutelwoorden om te komen tot twee topprestaties.

Zij hebben een geweldig vakoverstijgend werkstuk gemaakt voor hun sector economie, waarbij de sectoren techniek, zorg en welzijn en mens en maatschappij óók ruime aandacht kregen.

Drik, Freek en Nick, alle drie actieve leden van de Carnavals Vereniging De Boinke te Chaam, hebben rond de bouw van hun carnavalswagen een open dag en een workshop voor kinderen georganiseerd, die zelfs de lokale en regionale pers heeft gehaald! Ze hebben door hun professionele en enthousiaste organisatie veel kinderen een geweldige dag bezorgd en heel veel andere geïnteresseerden versteld laten staan van deze topprestatie.

Met ingang van volgende maand is de naam Peekaatje veranderd in: Nassau’s got talent! De naam is bedacht door Juliën Simon (M2c), die hiermee een bioscoopbon heeft gewonnen.

Extra foto's