Nieuwsflits

Nassau’s got talent!

geplaatst op: 11-06-2009
Het is een tijdje stil geweest, maar dit keer hebben we maar liefst 3 talenten!

Het eerste talent, het talent van de maand april, is Joekie van Haagen uit M2b. Joekie is een ontzettend creatieve meid, die zich niet alleen inzet voor de klankbordgroep van de PK, maar ook met ideeën komt voor het opknappen van het gebouw. Verder blijkt haar creativiteit uit de foto die ze instuurde voor de fotowedstrijd van Elos. Deze foto met de titel Een kus zegt meer dan duizend woorden wordt tentoongesteld in de aula van de PK.

Het tweede en derde talent kunnen we eigenlijk in één adem noemen. Het zijn Mike Walter uit M3e en Sharon Zarr uit M3c. Beide jongens beschikken over een groot muzikaal talent. Tijdens het Jazzfestival in Breda hebben ze een hoop jazzliefhebbers een onvergetelijk optreden bezorgd. Samen met hun band en zangeres Angela van Rijthoven spetterden ze van het podium.

Joekie van Haagen valt vandaag maar liefst twee keer in de prijzen. Samen met Joanna Nooijen uit M2c wint ze een mp3-speler voor haar deelname aan de fotowedstrijd. Ook de foto van Joanna is te zien in de aula van de PK.

Extra foto's