Nieuwsflits

Gemist? Jammer!

geplaatst op: 17-06-2009
Wij waren er wel afgelopen vrijdag. Het was een geweldige avond. Een aantal leerlingen van de bovenbouw havo en vwo en enkele docenten lieten zich van hun beste kant zien op het eerste Sympodium van de Nassau. We hebben talent in huis! We hoorden een pianosolo, een meidenband, een gemengde band, een klarinet en een zangeres begeleid door de piano, twee rappers (die een cd uitbrengen), een smartlap (Kriens zou zich voor de volle honderd procent op dit genre moeten storten), we zagen een meisje zich soepel in allerlei bochten wringen tijdens een dansact, er waren schitterende slagwerkpresentaties en we hoorden hits uit het Volendamse, maar natuurlijk via de kelen van Nassau’ers. Twee leerlingen uit vwo-4 praatten alles aan elkaar.
In recordtijd hebben de leerlingen en de leraren die deze avond droegen, zich voorbereid. Dit kon allemaal gebeuren door het enthousiasme van Geert Schrijvers, een van de nieuwe(re) muziekdocenten.
In het verleden waren er de musical en de koffieconcerten. Geert Schrijvers vond het hoog tijd voor een open podium voor Nassautalent en kwam in actie. Wellicht door de onbekendheid, de niet optimaal gebruikte PR-kanalen en de korte termijn waarop alles georganiseerd is, was er wel geweldig, maar te weinig publiek.
Dit initiatief wordt herhaald. Sterker nog: dit was de generale repetitie van wat een mooie Nassautraditie belooft te worden. Wees voorbereid voor volgend jaar!!
De avond werd afgesloten met een spetterend optreden van de band No Comment uit Den Haag.

Extra foto's