Nieuwsflits

Verstrikte Geheimen: schrijversdebuut van Anneloes van Alphen en Mascha Vermeulen

geplaatst op: 06-07-2009
Verstrikte Geheimen, geschreven door Anneloes van Alphen (15) en Mascha Vermeulen (17) uit H4D, is een spannende en bizarre soap over liefde, haat, jaloezie en ontvoeringen.
Een groep tieners probeert zich in de maatschappij staande te houden, maar het wordt ze niet gemakkelijk gemaakt. Keihard lopen ze tegen de grote, boze buitenwereld aan. Er ontstaan intriges die steeds moeilijker in de hand gehouden kunnen worden. De verhoudingen onderling worden op de proef gesteld en worden steeds gecompliceerder; de groep wordt langzaam uit elkaar getrokken. Zal vriendschap overwinnen of ten onder gaan?

'' Hij rammelde in doodsangst aan de klink van zijn moeders kamer.
Hij ging niet open. Verdomme! dat was ook zo. Ze had er een slot op gezet!
'Mam, doe open!' Er kwam geen reactie. Misschien is ze niet thuis, bedacht
de jongen geschrokken. Het gebonk van voetstappen kwam dichterbij. Verwoed
bleef hij aan de klink rammelen.
'Kun je er niet in?' fluisterde een stem in zijn oor. Een hand op zijn schouder.

Dit spannende boek is vanaf nu voor 12,50 te koop bij Van Kemenade & Hollaers (Ginnikenweg en Heksenwiel). Onlangs is door Mascha en Anneloes in deze boekhandels een presentatie gehouden, zoals je kunt zien op de foto's.
Het is natuurlijk heel bijzonder al op zo'n jonge leeftijd een boek te hebben uitgebracht! Binnenkort zullen Macha en Anneloes ook op De Nassau een presentatie houden en hun boek verkopen. Nieuws hierover volgt....

Extra foto's