Havo

Leerlingenraad

De Nassau heeft een leerlingenraad. Dit is een groep leerlingen die de rechten van de leerlingen behartigt en eraan werkt hun positie te verbeteren. Dit doet de leerlingenraad door problemen te signaleren, oplossingen te bedenken en te bevorderen dat deze worden uitgevoerd. De leerlingenraad heeft de bevoegdheid om advies uit te brengen aan de schoolleiding en de medezeggenschapsraad.

Wij, de leden van de leerlingenraad, zijn dagelijks op zoek naar punten van verbetering voor onze school. Natuurlijk kunnen wij niet alles zien en horen. Daarom hebben wij de hulp van de leerlingen nodig. Als jullie opmerkingen, ideeën of klachten hebben over iets wat met de school te maken heeft, kunnen jullie bij de leerlingenraad terecht.

Wil je meehelpen en/of lid worden van de leerlingenraad? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of doe een briefje met je klas, naam en korte motivatie in de groene postbus naast de ingang van de mediatheek op de RW.