Nassau Academie30 oktober | De la Reijweg 136 | Aanvang 20.00 uur | Inloop 19.30 uur
toongerbrands
Sportcoach Toon Gerbrands opent Nassau Academiejaar 

Op maandagavond 30 oktober is Toon Gerbrands de eerste spreker van het Nassau Academiejaar. Hij opent het jaar met een lezing over de maakbaarheid van succes.Toon Gerbrands is sportcoach, manager en schrijver. Hij werd in 2014 algemeen directeur van voetbalclub PSV.  
Gerbrands had toen al een succesvolle carrière in de sportwereld, die begon bij het volleybal. Als volleybalcoach, schaatsmanager van de DSB-ploeg en directeur bij AZ en PSV behaalde hij vele prijzen. Zelf zegt hij hierover: ‘Ik heb in mijn leven twaalf finales gecoacht en er elf gewonnen. Is dat geluk of snap je er dan iets meer van dan een ander? Volgens de statistieken doe je iets goed, met zulke cijfers is er van toeval geen sprake meer. Er zijn beheersbare zaken en onbeheersbare zaken. Succes is voor 92 procent maakbaar, de rest heb je niet in de hand.’ 

De directeur van PSV zal ons meer inzicht verschaffen in de complexe voetbalwereld, over wat er in de bestuurskamer, de trainerskamer en de kleedkamers gebeurt. Ook deelt hij ongetwijfeld unieke inzichten over presteren. Hij spreekt over een succesvol prestatieklimaat, zijn principes om succes te bereiken en de rol van de coach en manager.

De avond is bedoeld voor bovenbouwleerlingen van het vwo, docenten, ouders en andere belangstellenden.
Inschrijven is helaas niet meer mogelijk


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van de Nassau Academie: Arjette Eijlders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.